Hava-Sen – Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Sonucuna Ait Bilgilendirme – 21 Ocak 2019

Sevgili Hava-Sen Ailesi,

Bildiğiniz gibi 20 Ocak 2019 Pazar günü sendikamızın Olağanüstü Genel Kurulu Delegelerimizin katılımıyla Polat Renaissance Otel’de yapıldı. Genel Kurula katılarak sendikamıza ve havacılık camiasına sahip çıkma azim ve iradesini gösteren delegelerimize gönülden teşekkür ederiz.

Toplantı gündemi gereği Tüzük değişikliği, Üst Kurul üyeliği ve yeni Yönetim-Denetim -Disiplin Kurullarının seçimi konuları görüşüldü. Söz alan arkadaşlarımız görüşlerini isteklerini ve sıkıntılarını özgürce dile getirdiler. Genel Kurulda yaşanan saygı, sevgi ve nezaket ortamının bize yakışan düzeyde olması sıkıntıları birlikte aşabileceğimizin en önemli göstergesidir.

Tüm Havacılık çalışanlarının hak ve menfaatlerini koruyacak, dile getirip çözüm arayacak Hava-Sen 3200 üyesi ile birlikte kuruluşunun birinci yılında dimdik ayaktadır ve mücadelesine devam etmektedir. Bu güne gelmemizde emeği geçen bedel ödeyen ve yönetimde görev süresi sona eren arkadaşlarımıza teşekkür ve minnettarlığımızı buradan bir kez daha ifade etmek istiyoruz.

Her Genel Kurul aynı zamanda bir derstir. Yeni Yönetim olarak bizler de derslerimizi aldık. Sizleri temsil ederken kuruluşumuzdaki ideallerimizi ve bu dersleri asla aklımızdan çıkarmayacağız. Kararlıyız, azimliyiz, güçlüyüz.. daha iyisini, doğrusunu, güzelini yapacağız. Tüm havacılık çalışanlarını kucaklamaya hazırız.

Sizlere sağlık, mutluluk ve başarı dolu mesailer diliyoruz.

HAVA-SEN YÖNETİM KURULU

error: Tüm hakları saklıdır !!!